Retket

Metsäretkiä ohjatusti


RETKET

Luontoretkelle tai vaeltamaanTervetuloa kanssani vaeltamaan tai retkelle metsään. Järjestän Ajatusten polun kautta luonto-opastuksia, vaelluksia, laavuretkiä nokipannukahveilla, koko perheen retkiä, lasten kerhoja ja vaikka TYKY-päiviä. Retket ja aktiviteetit toteutetaan asiakkaan toiveet huomioiden ja jokaisesta kerrasta räätälöidään ainutlaatuinen elämys. Kanssani saatte asiantuntevan opastuksen ja metsässä retkeilystä muodostuu kokemus jonka kautta saatte tietoa, uusia taitoja,  hyvää oloa ja rentoutumista. Retket räätälöidään jokaisen toiveiden mukaisesti (aika, paikka, retken kesto, tarjoilut).

Hinnat:

  • Luonto-ohjaukset ryhmille alk. 150 € / 2h (alv 0%)
  • Seuraavat tunnit 25 € / h

Hintoihin vaikuttavat ryhmän koko, retkipaikka sekä sisältyykö pakettiin kahvit ja eväät. Retkiä toteutetaan Kaakkois-Suomen alueella.

 

Katsasta valmiit paketit alta tai kysy lisää ja tehdään sinulle juuri toiveidesi mukainen luontoretki!

METSÄMIELIRETKET

 

Hyvinvointivalmentaja Sirpa Arvosen kehittämä Metsämieli -menetelmä on on luonnon terveysvaikusten yhdistämistä mielentaitojen harjoituksiin. Lähde Metsämieliohjaajakoulutuksen käyneen ohjaajan kanssa tutustumaan metsään ja huomaamaan miten menetelmä lievittää stressiä, rentouttaa, se on pysähtymistä, läsnäoloa, energisoi, ja metsän kauneus lumoaa.

 

Retki kestää n. tunnin. Mikäli retkeen haluaa yhdistää nokipannukahvit sekä evään, kesto n. 2 tuntia.

Hinta:

  • Yksilöhinta 15 - 20€ / henkilö
  • Ryhmälle alk. 200 € / retki (yhdistykset ja perheretket )
  • Metsämieli -paketit yrityksille alk. 230 €

METSÄMIELI JA ERÄRUOKAILU

 

Ajatusten polku järjestää yhteistyössä Saimaan Paljun kanssa ohjatun Metsämieli -retken tunnelmallisine eräruokailuneen.

 

Pakettiin sisältyy Metsämieli -ohjelma, ruokailu avotulella (lautasannos ruokalistalta), kaikki tarvittavat välineet ja oppaiden palvelut.

Retki kestää 2-3 tuntia. Lue lisätietoja täältä.

 

Hinta:

  • Alkaen 50€ / henkilö (Metsämieli -osuus ja pääruoka-annos)
  • Ryhmäkoko 6 - 16 henkilöä

REPOVESI


Repoveden luonnonpuisto (www.repovedenkansallispuisto.fi) on upea, luonnonkaunis ja kiinnostavan historian omaava retkikohde,  joka sopii hyvin vaikka koko perheen retkikohteeksi. Ajatusten polku on Repoveden kansallispuiston sopimusyrittäjä ja on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan kestävän matkailun periaatteita.

Hinnat

  • Päiväpaketti 5-6 tuntia, hinta ryhmille 320€
  • Repovedelle voi tilata myös räätälöityjä opastuksia

OTA YHTEYTTÄ
Teollisuustie 11, 54530 TAAVETTI

Puhelin: +358 40 742 4901

Email: ajatustenpolku@gmail.com


LUE LISÄÄ


 

 

ETUSIVU RETKET

KOTIPALVELU  | AJATUSTEN POLKU

OTA YHTEYTTÄ