Retket

Metsäretkiä ohjatusti

RETKET

Luontoretkelle tai vaeltamaan


Tervetuloa kanssani vaeltamaan tai retkelle metsään. Järjestän Ajatusten polun kautta luonto-opastuksia, metsäretkiä, vaelluksia, laavuretkiä nokipannukahveilla, koko perheen retkiä, lasten luontosynttäreitä ja  TYHY-päiviä. Retket ja aktiviteetit toteutetaan asiakkaan toiveet huomioiden, ja jokaisesta kerrasta räätälöidään ainutlaatuinen elämys. Kanssani saatte asiantuntevan opastuksen, ja metsässä retkeilystä muodostuu kokemus, jonka kautta saatte tietoa, uusia taitoja,  hyvää oloa ja rentoutumista. Retket räätälöidään jokaisen toiveiden mukaisesti (aika, paikka, retken kesto, tarjoilut).

Hinnat:

  • Luonto-ohjaukset ryhmille alk. 180 € / 2h +alv 24%
  • Seuraavat tunnit 25 € / h

Hintoihin vaikuttavat ryhmän koko, retkipaikka sekä mahdolliset eväät. Retkiä toteutetaan Kaakkois-Suomen alueella.

 

Katsasta valmiit paketit alta tai kysy lisää ja tehdään sinulle juuri toiveidesi mukainen luontoretki!

METSÄMIELIRETKET

 

Metsämieli -menetelmän avulla hyödynnetään tieteellisesti tutkittuja luonnon terveysvaikutuksia ja yhdistetään ne vahvistaviin mielentaitojen harjoituksiin. Metsämieliharjoitukset koostuvat läsnäolo-, voimavara-, virkistys-,  ja mielentaitoharjoituksista. Harjoitukset kehittävät oman mielen ja kehon kuuntelua, ja samalla aistitaan ympäröivää luontoa. Retkellä liikumme rauhallisesti kävellen, joten retki sopii mainiosti kaikille. Voit lähteä mukaan yksin, kaksin, työ-, tai harrastusporukan kanssa. Sopii myös rauhallisempaan menoon synttäri-, tai polttaripakettiin. 


Varusteet:  Säänmukaiset ulkoiluun sopivat vaatteet, tukevat maastoon sopivat jalkineet, vesipullo. 

    

Retken kesto n. 1,5 - 3 tuntia. Retkelle voi halutessaan tilata nokipannukahvit tai nuotiolla tehdyn ruoan. 

Hinta:

  • Yksilöhinta alk. 15 €  + alv 24%/ henkilö
  • Metsämieli -paketit yrityksille alk. 280 € + alv 24%

METSÄMIELI JA ERÄRUOKAILU

 

Ajatusten polku järjestää yhteistyössä  Saimaan paljun kanssa ohjatun Metsämieli -retken tunnelmallisine eräruokailuneen.

 

Pakettiin sisältyy Metsämieli -ohjelma, ruokailu avotulella (lautasannos ruokalistalta), kaikki tarvittavat välineet ja oppaiden palvelut.

Retki kestää 2-3 tuntia. Lue lisätietoja täältä


.

 

Hinta:

  • Alkaen 60€ / henkilö (Metsämieli -osuus ja pääruoka-annos)
  • Ryhmäkoko 10 - 16 henkilöä

REPOVESI


Repoveden luonnonpuisto (www.repovedenkansallispuisto.fi) on upea, luonnonkaunis ja kiinnostavan historian omaava retkikohde,  joka sopii hyvin vaikka koko perheen retkikohteeksi. Ajatusten polku on Repoveden kansallispuiston sopimusyrittäjä ja on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan kestävän matkailun periaatteita.

Hinnat

  • Päiväpaketti 5-6 tuntia, hinta ryhmille alk. 320€ + alv 24%
  • Repovedelle voi tilata myös räätälöityjä opastuksia