Retket

Metsäretkiä ohjatusti

RETKET

Luontoretkelle tai vaeltamaan


Tervetuloa kanssani vaeltamaan tai retkelle metsään. Järjestän Ajatusten polun kautta luonto-opastuksia, metsäretkiä, vaelluksia, laavuretkiä nokipannukahveilla, koko perheen retkiä, lasten luontosynttäreitä ja  TYHY-päiviä. Retket ja aktiviteetit toteutetaan asiakkaan toiveet huomioiden, ja jokaisesta kerrasta räätälöidään ainutlaatuinen elämys. Kanssani saatte asiantuntevan opastuksen, ja metsässä retkeilystä muodostuu kokemus, jonka kautta saatte tietoa, uusia taitoja,  hyvää oloa ja rentoutumista. Retket räätälöidään jokaisen toiveiden mukaisesti (aika, paikka, retken kesto, tarjoilut).

Hinnat:

  • Luonto-ohjaukset ryhmille alk. 180 € / 2h +alv 24%
  • Seuraavat tunnit 25 € / h

Hintoihin vaikuttavat ryhmän koko, retkipaikka sekä mahdolliset eväät. Retkiä toteutetaan Kaakkois-Suomen alueella.

 

Katsasta valmiit paketit alta tai kysy lisää ja tehdään sinulle juuri toiveidesi mukainen luontoretki!

METSÄMIELIRETKET

 

Metsämieli -menetelmän avulla hyödynnetään tieteellisesti tutkittuja luonnon terveysvaikutuksia ja yhdistetään ne vahvistaviin mielentaitojen harjoituksiin. Metsämieliharjoitukset koostuvat läsnäolo-, voimavara-, virkistys-,  ja mielentaitoharjoituksista. Harjoitukset kehittävät oman mielen ja kehon kuuntelua, ja samalla aistitaan ympäröivää luontoa. Retkellä liikumme rauhallisesti kävellen, joten retki sopii mainiosti kaikille. Voit lähteä mukaan yksin, kaksin, työ-, tai harrastusporukan kanssa. Sopii myös rauhallisempaan menoon synttäri-, tai polttaripakettiin. 


Varusteet:  Säänmukaiset ulkoiluun sopivat vaatteet, tukevat maastoon sopivat jalkineet, vesipullo. 

    

Retken kesto n. 1,5 - 3 tuntia. Retkelle voi halutessaan tilata nokipannukahvit tai nuotiolla tehdyn ruoan. 

Hinta:

  • Yksilöhinta alk. 15 €  + alv 24%/ henkilö
  • Metsämieli -paketit yrityksille alk. 280 € + alv 24%

PERHERETKET LUONTOON


Lähtekää koko perhe retkelle tutkimaan ja havainnoimaan luontoa yhdessä luonto-ohjaaja Katin kanssa. Ottakaa sometauko arkeen ja viettäkää aikaa yhdessä!

Luonto-ohjaaja Kati vie teidät toiminalliselle retkelle luonnon helmaan. Opitaan yhdessä helppoja retkeilytaitoja, etsitään aarretta ja leikitään. Tutkitaan luonnon ihmeitä kaikkien aistien avulla. Pysähdymme retken aikana nauttimaan retkieväitä.

Yhteistä tekemistä koko perheelle, ota vaikka mummo mukaan!

 

Tarvitset mukaasi:

-Sään kestävä ulkoiluvaatetus

-Juomapullo

-Tukevat kengät


Retken kesto noin 2,5 tuntia

Hinta alkaen 180 €

REPOVESI


Repoveden kansallispuisto on upea, luonnonkaunis ja kiinnostavan historian omaava retkikohde Kouvolan Valkealassa,  joka sopii hyvin vaikka koko perheen retkikohteeksi. Ajatusten polku on Repoveden kansallispuiston sopimusyrittäjä ja on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan kestävän matkailun periaatteita.


Hinnat

  • Päiväpaketti 5-6 tuntia, hinta ryhmille alk. 320€ + alv 24%
  • Repovedelle voi tilata myös räätälöityjä opastuksia