Ajatusten polku

Ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

AJATUSTEN POLKU

Lähellä asiakasta. Kiireettä.

 

Ajatusten polku on vuonna 2016 perustettu luontoaktiviteetteja, kotipalveluita sekä reiki-hoitoa tarjoava yritys. Yrityksen kotipaikka on Taavetissa, mutta yrityksen toiminta-alue on koko Kaakkois-Suomi. Ajatusten polkua luotsaa Kati Sinkkonen-Kattelus.

Katin Ajatusten polku

Ajatusten polku on Kati Sinkkonen-Katteluksen rautaisella ammattitaidolla luotsaama yritys - ja hyvin paljon hänen näköisensä. Toiminnassa näkyy rempseä, lämmin ja asiakkaita kuunteleva tapa.

Vuosien kokemus ryhmänohjauksesta, luonto-ohjaajan ammattitutkinto sekä metsämieliohjaajakoulutus takaavat sen, että jokainen retki suunnitellaan ja ohjataan asiakkaita innostavalla ja mieleenpainuvalla tavalla - ja turvallisesti.

Oman polun kulkija

Luonto ja hyvinvointi ovat Katille tärkeitä asioita. Luonnossa kulkeminen lapsesta asti sekä pitkä partiotausta on ohjannut Katia yhteistoimintaan luonnon kanssa ja sen ehdoilla - ja opettamaan tätä muillekin. Kati on paitsi koulutettu luonto-ohjaaja, myös lähihoitaja, reikihoitaja, naurujoogaohjaaja sekä yhdistysaktiivi AVH -yhdistyksessä, vertaistukija ja ryhmänohjaaja. Kati on aito, rohkea, ahkera, iloinen ja hersyvää huumoria viljelevä luonnonlapsi,  jolla on aito halu auttaa muita.

KOTIPALVELU

OTA YHTEYTTÄ